Programma

U bent hier


+/- 90 minuten

Dit kortfilmprogramma is beschikbaar van tot

Dit kortfilmprogramma is tijdens de volledige duur van het festival te bekijken ( tot )
Een vertoningscode is nodig om dit kortfilmprogramma te bekijken. Deze kan je op voorhand kopen, zo heb je code klaar wanneer nodig.
Ik heb reeds een code

Koop vertoningscode
U kan voor de films in deze vertoning stemmen. Klik op onderstaande link om uw stem uit te brengen.
U kan live vragen stellen, zowel tijdens de film als tijdens de Q&A.
Klik hier om een afzonderlijk chat-venster te openen, of plaats je vraag in het videovenster hierboven
Kortfilmfestival Leuven en Hello crowd! slaan de handen opnieuw in elkaar en presenteren een nieuwe editie van de Hello crowd! crowdfunding wedstrijd.
 
Crowdfunding raakt steeds meer ingeburgerd en kan steeds vaker het verschil maken tussen droom en werkelijkheid voor een nieuw project. Mooi voorbeeld is de kortfilm This No Land van Alexander Decommere. Twee jaar geleden won hij op het Kortfilmfestival de tweede prijs in de Hello crowd! wedstrijd. Dit jaar staat hij met het resultaat in de Vlaamse Competitie!  Uit de ingediende filmprojecten maakte de Kortfilmfestival- en Hello crowd!- jury een eerste selectie. De geselecteerden worden begeleid om een volwaardige en aantrekkelijke crowdfunding pagina te maken via Hello crowd!
 
Op zaterdag 8 december ‒ de laatste dag van het Kortfilmfestival ‒ worden alle geselecteerde projecten voorgesteld aan publiek en jury. De vorige winnaar This No Land wordt vertoond met uitleg van de makers over hun crowdfunding. Tot slot worden de winnaars van dit jaar bekend gemaakt en bekroond met prijzen tot € 1.500.
 
Gratis toegang.